woensdag 20 januari 2010

De laatste loodjes

Argh, zit ik hier een heel verhaal te tikken, valt de stroom uit! Alles kwijt. Eens in de 10 jaar moet zoiets gebeuren denk ik, net als koffie morsen over je toetsenbord. En net als die keren heb ik er vandaag geen zin meer in. Binnenkort weer. Sorry.

En nu niet beginnen over de "nu opslaan" knop onderaan hè... ;-)

2 opmerkingen:

 1. Hallo Peter,

  Mijn naam is Marga en bij toeval ben ik op jouw blog terecht gekomen. Ik heb zelf ook een website over mondkanker en heb wat problemen met de link van mijn site via Google.

  Ademloos heb ik je hele blog in één keer uitgelezen. Onvoorstelbaar wat jij in zo'n korte tijd allemaal hebt meegemaakt zeg. Ik ben diep onder de indruk. Wat zal jij veel pijn hebben.

  En dan na de 1e operatie nog een tweede en ook nog zoveel bestralingen toe. Het verbaasde me dat je na de tweede operatie al best weer snel kon proberen te eten. Bestralen lijkt mij minimaal net zo erg dan de operatie. Het stuk gaan van de huid, de pijn en de nawerking wens je niemand toe. Gelukkig heb ik dat zelf niet meegemaakt maar ik heb er wel al het één en ander over gelezen. Het is toch niet te geloven wat er allemaal met je gebeurd als je eenmaal in dit circuit zit. De bestralingen zullen inmiddels achter de rug zijn denk ik. Ik ga je zeker volgen en kijk met belangstelling naar je volgende blog uit.

  Zelf ben ik zo’n 3,5 jaar bezig om de kanker in de tong steeds een stapje voor te blijven. Niet makkelijk maar als ik jouw verhaal lees valt het bij mij nog wel mee allemaal. Ik wil je bedanken voor je openheid en het plaatsen van de foto’s. Vooral de eerste serie foto’s waarop het gat en de tumor te zien zijn heb ik uitgebreid bestudeerd. Hoewel ik best veel lotgenoten ken heb ik niemand ontmoet met een eigen site over tongkanker. Zelf heb ik na mijn 1e pdt behandeling ook foto’s van mijn tong geplaatst en ik vond dat best wel eng. Wat zal men ervan zeggen hè want erg smakelijk is het niet.

  Ik wens je veel positiviteit en kracht toe bij het herstel van de bestralingen.

  Lieve groeten,
  Marga den Engelsman

  www. komteenvrouwbijdetandarts.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Lieve Peet,

  Jammer dat je verhaal kwijt is geraakt. Ik reageer niet vaak op je blogs, maar ik kijk wel regelmatig of er alweer een update is, omdat ik graag wil weten hoe het met je gaat.

  Veel sterkte, he!!!

  Liefs, Birgit
  xxx

  BeantwoordenVerwijderen